Meefietsen ?


Wil je een keertje mee fietsen, de sfeer in de groep proeven en voelen of we matchen qua tempo… dat kan! De eerste rit van de maand is voor deze kennismakingsritten. Vul onderstaand contactformulier in en meld je aan voor de (gratis) proefrit.

We fietsen met de B-groep rond de 20 – 24 km/u en met de A-groep tussen de 24 – 28 Km/u, de gemiddelde snelheid is uiteraard ook afhankelijk van de lengte van de rit en de hoogtemeters.

-NB: we adviseren de échte beginners eerst een cursus bij een gediplomeerd instructeur te volgen; onze secretaris heeft hiervoor de benodigde papieren; bij interesse kan er een mail gestuurd worden naar info@wielervriendenparkstad.nl. Eventueel kan ook een Start2Bike-cursus gevolgd worden, zie hiervoor de NTFU-site.

  Ik heb interesse om mee te fietsen met de:


  Onze spelregels:

  Deelnemer verklaart akkoord te zijn met het feit dat:
  – het dragen van een helm is verplicht,
  – deelname aan de proefrit geheel op eigen risico is,
  – deelname enkel is toegestaan bij goede gezondheid: deelnemers zijn verplicht om (lichamelijke) klachten en eventuele beperkingen voorafgaand aan de rit via bovenstaand contactformulier te melden,
  – deelname enkel is toegestaan indien de deelnemer over deugdelijk materiaal beschikt, daar dient deelnemer zelf voor te zorgen.
  – deelnemer zelf een WA-verzekering (en eventueel fietsverzekering) heeft,
  – WielerVriendenParkstad kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel en/of materiële schade danwel boetes opgelegd door politie,
  – er beeldmateriaal gemaakt kan worden ten behoeve van promotie van WielervriendenParkstad, en deze foto’s op deze site geplaatst kunnen worden.